×

Specialister med stor

erfaring og knowhow 

Safco International A/S

- Leverandør siden 1977

- Nu også FSC® Certificeret

Safco International A/S er en familieejet dansk virksomhed med rødder tilbage til 1977. Vi er beliggende i Silkeborg, hvor vi holder til i moderne faciliteter bestående af ca. 500 m² kontor og showroom samt knap 4.000 m² lager og produktion.

Vores hovedprodukter er fronter til køkken- og møbelindustrien samt døre til byggeri og industri.

FRONTER
Safco er blandt Skandinaviens førende udbydere af fronter.

Vi repræsenterer nogle af Europas største producenter af fronter, og har konstant øje for udviklingen, så vi altid kan tilbyde vores kunder innovative produkter og løsninger, der lever op til tidens trends og tekniske krav.

Fronter tilbydes inden for melamin, folie, PU malet, UV malet, finer, træ, laminat mv.

Vi leverer fra eget lager i Silkeborg et bredt sortiment af fronter og relateret tilbehør med kort leveringstid. Ved større antal tilbyder vi egne designs, specifikationer, størrelser mv.

DØRE
Inden for døre, tilbyder vi et meget bredt sortiment fra eget lager med kort leveringstid. Derudover tilbyder vi også specialtilpassede kundeløsninger til specifikke projekter - herunder størrelser, farver, materialer mv.

Vi leverer døre til mange typer byggerier og industrier, såsom boligbyggeri, hotel, industribyggeri, pavilloner mv. I de senere år, har vi specialiseret os på etagebyggerier, både til nybyg og renovering, hvor vi forestår alle indvendige døre lige fra klassificerede ståldøre, inspektionsdøre, entre- og klimadøre, skydedøre og over til mere enkle kompakte eller celledøre.

Ud over lager og kontor, har vi også en mindre intern produktion, hvor vi kan løse diverse special opgaver. Dette er med til at gøre Safco til en meget fleksibel og komplet leverandør, hvor kundekredsen spænder fra den lille producent og op til den store kæde.

Med mere end 40 års erfaring, har vi opbygget en stor viden og knowhow, som i dag gør, at vi er specialister inden for vores felt.

FSC - Vi TAGER ANSVAR OG ER BLEVET FSC® CERTIFICERET
Bæredygtig træ er hos mange blevet et helt naturligt valg. Skove er på verdensplan vigtige for både dyr og mennesker. Derfor har beslutningen for os været helt naturlig.

Vi er lagerførende med varianter på både FSC-certificeret døre og karme og kan ekspedere ordre inden for kort tid. Alle vore trædøre og trækarme kan på forespørgsel leveres FSC-certificeret. 

FSC-mærkningen sikrer, at træet kommer fra bæredygtige skove og andre ansvarlige kilder. I FSC-certificerede skove vil skovarealet være det samme generation efter generation. Samtidig sikrer FSC, at skovene drives med respekt for dyr, planter og mennesker.

Ud over certificeringen er vi også medlem af FSC Danmark, som arbejder aktivt for at udbrede FSC i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Safcos licenskode er: FSC®-C150871.

Safcos certifikatkode er: NC-COC-055627.
Gyldigheden af vores certifikat kan kontrolleres i FSC's certifikatbase her.
 
Vi arbejder selvfølgelig løbende på at øge andelen af certificerede produkter i vores sortiment. For yderligere spørgsmål kontakt os på telefon 8682 6677.

 

Kom med bag kulissen

Aspil filmen
Vores vision

Din professionelle samarbejdspartner...

Vores vision er at være en innovativ og fleksibel samarbejdspartner, med fokus på høj kvalitet og leveringssikkerhed.

Kontakt

Kontakt os allerede i dag

Copyrigt 2024 Safco International A/S, CVR 56381813